Previous
Next
VÍTEJTE
HOSTINEC
Tradiční krkonošská kuchyně, masa a ryby z grilu
Bufetová snídaně i pro nehotelové hosty za 185 Kč na osobu
NAŠE MENU
POLÉVKY
SALÁTY
HLAVNÍ CHODY
-
Staročeský hovězí guláš s cibulí, čerstvý Krkonošský chléb 169
-
Svíčková na smetaně, hovězí loupaná plec, žemlové
-
knedlíky, brusinky, šlehačka 179
-
Španělský ptáček s okurkou, uzeným špekem, klobásou
-
a cibulí, dušená rýže s hřebíčkem 179
-
Pečená čtvrtka kachny, dušené červené zelí, bramborové
-
a žemlové knedlíky 195
-
Pomalu pečený králík na česneku, špenát,
-
bramborový knedlík 195
-
Pečené vepřové výpečky, dušené červené zelí,
-
bramborové špalíčky 175
-
Smažený kuřecí řízek, petrželové vařené brambory
-
maštěné máslem, citron 169
-
Smažený sýr, bramborové hranolky, tatarka 169
-
Zeleninové lečo s vejcem, vařené brambory 169
-
Pstruh pečený na másle a citrónu, vařené brambory
-
s čerstvým koprem 199
-
Grilovaný hovězí steak, vyzrálé maso, grilovaná zelenina,
-
hranolky, pepřová omáčka 100g/165
MALÁ JÍDLA
-
Naložený zrající sýr v oleji s feferonkami a cibulí 89
-
Krájený vepřový bůček na česneku a cibuli pomalu pečený,
-
hořčice, křen, hruškovice 0,02 l 89
-
Pikantní utopenec s cibulí a feferonkou 89
-
Škvarková pomazánka, červená cibulka 89
-
V oleji marinované matjesy, jikry, mlíčí s cibulí 89
-
k pokrmům výše uvedeným, podáváme čerstvý Krkonošský chléb
-
Bramborák smažený na sádle, kysané zelí 89
GRILUJEME PRO VÁS
-
Klobásu řezníka Hampla, hořčice, křen, kyselá okurka,
-
cibulová marmeláda, chléb 95
-
Pražskou šunku od kosti, hořčice, křen, kyselá okurka,
-
cibulová marmeláda, chléb 185
-
Čtvrtku kuřete, salát, chléb 175
-
Marinovaná vepřová žebra, hořčice, křen, kyselá okurka,
-
cibulová marmeláda, chléb 350g/195
-
Pražmu královskou s citrónem a bylinkami, salát 100g/135